Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a choreografka Andrea říká, že tělo bere jako nástroj, a s nahým focením proto nemá problém. Své tělo ale ukazuje jen před objektivem Sáry Saudkové. My jsme byli u toho, když nahá blondýnka fotila s členy kapely Alkehol.

"Fotky budou o nás, ale pěkný budou hlavně kvůli slečně. Slečnu máme vypůjčenou na chvíli, Sára Saudková nám ji na chvíli poskytla. Andrejka je krásná ženská, je to náš typ. Nechali jsme se překvapit, co nás tady čeká, a super," řekl Super.cz zpěvák kapely Otta Hereš.

Žádný z kluků z Alkeholu ale neměl šanci, Andreu při focení pozoroval její přítel. "Přítele jsem pozvala, je to moje ochrana," usmála se modelka.

"Nestydím se, se Sárou fotím už deset let. Fotím jen se Sárinkou, jsem její výhradní model. Ráda s ní spolupracuji, jsme sehrané. Fotky Sáry jsou krásné a mají smysl. Jsem choreografka a tanečnice, mám k tomu vztah. My tanečníci bereme tělo jako nástroj a tak s ním pracujeme. Žádný stud není. Já bych byla nejraději, kdybychom všichni mohli chodit venku nazí, myslím, že to je nejsvobodnější," dodala Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám