Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V souvislosti s Halle Berry (57) se poslední týdny dočítáme spíš o možném rozvodu, k němuž prý hereččino teprve dvouleté manželství s francouzským kolegou Olivierem Martinezem spěje. Díky její čtvrteční účasti na galavečeři HFPA GRANTS BANQUET, kterou pořádala Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu, se opět aspoň chvíli mohlo mluvit o něčem jiném. Halle opět uchvátila křivkami, které jí mohou závidět o polovinu mladší kolegyně, ale po Olivierovi jako by se zem slehla...

Držitelka Oscara za snímek Ples příšer a jedna z nejvýraznějších Bond girl historie se dostavila na výroční akci do hotelu Four Seasons v Beverly Hills v nápaditých modrých šatech s černou krajkou. Výrazný model skvěle korespondoval s jemným make-upem a ležérním drdůlkem. Podle mnohých by se ale Halle stejně měla vrátit k účesu, který ji proslavil, a to k super krátkému sestřihu, díky němuž se tak odlišovala od ostatních.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám