Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před návratem do shonu velkoměsta si bývalá modelka a televizní hvězda Kelly Bensimon užila New York z té příjemnější stránky a se svými dcerami vyrazila na pláž v Hamptons, osady nacházející se na Long Islandu.

Dáma s padesátkou na krku, která se ještě v roce 2010 svlékla na obálku Playboye a nafotila i do něj i šestistránkový lechtivý ‚piktorial‘, správně tuší, že její křivky ještě dnes snesou jakékoli plavky, i ty nejmenší bikiny.

A právě jedny takové velmi úsporné v tmavě zeleném odstínu oblékla i během nedávné siesty u pobřeží Atlantiku na tamní Ocean Beach s dcerami Thaddeus Ann a Sea Louise. Jejich otcem je francouzský módní fotograf Gilles Bensimon (71), s nímž se modelka, která působila rovněž ve třech řadách reality show The Real Housewives of New York City rozvedla v roce 2007. Před Kelly byl Bensimon ženatý i s australskou modelkou ‚The Body‘ Elle Macpherson, kterou poznal během focení do magazínu Elle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám