Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou dostatečně zkušené, sebevědomé a umějí na sobě prodat to nejlepší. Po Heidi Klum, Halle Berry, Salmě Hayek či Jennifer Lopez se řady sexy čtyřicítek rychle rozrůstají. A nemusejí to přitom zákonitě být herečky ani bývalé modelky. Podívejte se na takovou Sarah Silverman, která si ve čtyřiačtyřiceti troufla na nejhlubší dekolt večera.

Americká scenáristka, stand-up komička, spisovatelka a producentka, jejíž široký záběr ovšem obsáhne i zpěv a herectví, ve čtvrtek zavítala na akci HFPA GRANTS BANQUET pořádanou Asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu. Na červeném koberci zaujala saténovými šaty, v nichž Sarah přezdívaná rovněž ‚Big S‘ odhalila přednost, které si na své postavě cení nejvíc.

Ačkoli je tato dáma s židovskými kořeny od deseti let vegetariánkou a nepije ani alkohol, nevyhnuly se jí těžké deprese, které zapříčinily její závislost na Xanaxu. Jejím partnerem byl pět let komik Jimmy Kimmel, v jehož show rovněž vystupovala. Poté měla kratší vztahy se scenáristou a producentem Alecem Sulkinem nebo komikem Kylem Dunniganem. V lednu 2014 začala randit s velšským hercem Michaelem Sheenem.

Reklama

Další články

Načítám