Hlavní obsah
Článek

Sluneční paprsky mají přístup k její pleti nejspíš přísně zakázaný. Na dovolené se jim ale alabastrová Anne Hathaway (41) nevyhne, a tak u ní musí být krém s ochranným faktorem minimálně 50 v pohotovosti. Kráska z filmů Ďábel nosí Pradu, Deník princezny či muzikálu Bídníci si evidentně na své světlé pleti zakládá i během dovolené na Ibize, kam vzala i svého o dva roky staršího manžela Adama Shulmana.

Dvojice se uchýlila na jachtu jménem Wally ještě s dalším párem. Koupání v moři si pak všichni okořenili skákáním do vody a šnorchlováním. Pro herečku je to prý první letní dovolená po pěti letech.

Před několika dny se však manželé plavili i na luxusní jachtě italského návrháře Valentina, s nímž se herečka viděla i během jednoho večírku v místním klubu. O tomto ‚barevně nesourodém‘ setkání přitom psala média v mnoha zemích. Anne a Valentino se znají velice dobře, třiaosmdesátiletý haute couture designér ji dokonce podle svých slov bere jako svou dceru, a tak není překvapením, že pro ni také před třemi lety vytvořil svatební róbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám