Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Maurerová se vrátila jako kadeřnice Digi do nekonečného seriálu Ulice a nyní se stala novou průvodkyní pořadu Bedekr České televize. Práce má maminka dvojčat Pepíčka a Majdalenky víc než dost, tahle je navíc spojená i s cestováním.

"Už za sebou máme s Bedekrem natáčení jedenácti dílů o krásách Rakouska, čekají nás s kolegou Petrem Rajchertem ještě dva, takže zcestovalí jsme docela slušně, aspoň co se toho Rakouska týče. Určitě se tam s dětmi ještě vypravím, s sebou jsem je na natáčení brát nemohla, protože to bylo velmi rychlé a neužily by si ani mne ani tu zemi," míní.

Část léta měla Míša s dětmi zkaženou, teprve den před představováním nového pořadu všichni dobrali antibiotika, měli angínu. "Místo toho, abychom jeli do jižních Čech na koně a pochutnávali si na bio specialitách, jsme doma hráli sázky a dostihy a lupali jsme prášky. Když nám ale už bylo líp, tak jsme v těch vedrech navštěvovali muzea. Kulturně jsme žili v klimatizovaných prostorách," svěřila.

"Ale koně ještě určitě dáme, Madlence jsem to slíbila. Pojedeme někam k vodě, i když budeme ve stínu, a máme ještě jeden tajný plán," řekla nám Míša, která na to, že je zrzka, je docela opálená. Jak se jí to podařilo? "Otírám se o opálené muže," smála se herečka s narážkou na přítele surfaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám