Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Halina Pawlowská (69) se pustila do psaní další knížky, bude se jmenovat Manuál zralé ženy a prý se jí psala sama. Co vlastně ženám ve svém věku radí? "Radím jim, jak být šťastné. Jedna z mých rad zní: Nejlepší prevence je mít dva milence," smála se Halina.

Nás samozřejmě zajímalo, zda to tak sama má. "Víte, já mám hodně teoretických rad. Ale jsou sice teoretické, ale v praxi fungují velice dobře," řekla nám před svojí one woman show, kde vypráví a odpovídá na dotazy z publika. "Snažím se lidi potěšit, aby byli optimističtí," dodala.

Optimistickou náladu navozoval i její outfit. Halina vyměnila černé šaty za modely s květinovým vzorem, tentokrát v růžovo-oranžové kombinaci. "To je příznak zralé ženy. Ta už si černé šaty schovává na jiné doby," míní Pawlowská.

Barevných šatů má v šatníku hodně. "Sháním je v Paříži. Nejsem snob, je mi to jedno. Pařížská mne neoslovuje, ale Paříž ano, protože je tam strašná spousta butiků. Nejsou tam žádné zvláštní velikosti, já to nepotřebuju, ale jeden model mají ve velkém rozpětí třeba od velikosti 32 do velikosti 48," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám