Hlavní obsah
Článek

Devětadvacetiletá herečka, která kvůli svým psychickým problémům a průšvihům od roku 2010 nenatočila jediný film, je snad konečně na správné cestě k nápravě. Amandu Bynes ve středu zachytili paparazzi, kterak s několika přáteli tráví poklidné odpoledne u veřejného bazénu v kalifornské čtvrti Studio City.

O pošramocené psychice bývalé dětské hvězdy, která měla od roku 1999 i vlastní úspěšný pořad The Amanda Show, se poprvé začalo mluvit v roce 2012, kdy způsobila několik dopravních nehod, od nichž ujela. Lidé si jejího podivného chování začali všímat ještě dřív, prý byla často duchem nepřítomná a povídala si sama se sebou nebo s různými předměty.

O rok později už ale skončila na psychiatrii poté, co pod vlivem marihuany vyhodila z okna svého apartmánu ve 36. patře v New Yorku půlmetrovou vodní dýmku. Vrcholem byl ovšem moment, kdy se pokusila o zapálení sebe a svého psa. Amandu, která u sebe měla kanystr s benzínem, našli policisté nedaleko domu jejích rodičů s hořícími kalhotami a v paruce. Poblíž se nacházel její pes, který byl politý benzínem a jehož prý také omylem zapálila.

Podle jejích přátel herečka z filmů Co ta holka chce, Královna ročníku či Hairspray vykouřila třicet jointů denně a k tomu šňupala kokain. Ovšem i po propuštění z léčebny si Bynes udělala u policistů vroubek. Loni koncem září ji zatkli za řízení v opilosti, ale následně byla propuštěna na kauci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám