Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

„Prevence není nikdy dost,“ vysvětluje Lucie Bílá důvody, proč je už třetím rokem hrdou patronkou projektu For You. Jeho cílem je totiž především zvýšit povědomí o prevenci rakoviny prsu a ženských pohlavních orgánů a pomoci ženám, které s touto nemocí bojují.

Rakovina se týká každého z nás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Během svého života musí s touto nemocí bojovat každá osmá žena. Každá čtvrtá pak této diagnóze bohužel podlehne. K velké části těchto úmrtí by ale vůbec nemuselo dojít. Rakovina prsu patří k typu nádorů, jejichž objevení v brzkém stádiu znamená více než 90% šanci na úplné vyléčení. Bez ohledu na to však zhruba polovina českých žen význam preventivních vyšetření podceňuje a k lékaři nechodí. „Mám pocit, že hodně lidí si myslí, že se jich statistika netýká. Týká se všech, týká se i mne,“ objasňuje Lucie Bílá, proč se rozhodla spolu s projektem For You apelovat na české ženy: „Nepodceňujte prevenci! Pravidelné samovyšetřování prsu a lékařské prohlídky vám mohou totiž doslova zachránit život!“

Prevence je základ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lucie Bílá se ale snaží pomáhat šířit povědomí o důležitosti prevence nejen prostřednictvím projektu For You, ale sama jde českým ženám také příkladem. „Moje heslo je: Lepší je se bát, než se leknout. A tak chodím na prohlídky a také si sama provádím samovyšetření prsu, protože mě život opravdu baví,“ vysvětluje. „Například mamograf je sice nepříjemný, ale zubař je horší a taky jsem ráda, že ho mám,“ dodává.

Díky For You se ženy nemusí o finance starat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Projekt For You je platný nejen zdravým ženám, ale i těm, které už nemoc trápí. For You takovýmto ženám radí, jak se s nemocí vypořádat, co dělat, kam jít… Snaží se, aby se žena v takovém období necítila sama a aby věděla, že má místo, kde se může poradit,“ zdůrazňuje Lucie Bílá výjimečnost projektu. Nemoc samotná a její dopad na psychiku však není jediným problémem, který musí pacientky řešit. Diagnóza rakoviny obvykle znamená i výrazný zásah do domácího rozpočtu. Právě proto je zde pojištění ForYou, v jehož rámci vyplácí NN Životní pojišťovna pacientkám až 750 000 Kč, a to jednorázově po zjištění diagnózy. Díky tomu si může pacientka dovolit nejlepší péči a vykrýt výpadky příjmu.

Asistenční služby – ForYou pomáhá s každodenními starostmi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Samotná léčba je obrovskou zátěží pro organismus a pacientce tak mnohdy nezbývají síly na péči o rodinu a domácnost. Proto v rámci pojištění For You může pacientka využívat také asistenční služby v hodnotě 20 000 Kč. Patří zde např. úklid domácnosti, hlídání dětí či doprava na vyšetření a zpět. Žena se pak může plně soustředit na svou léčbu a nezatěžovat se starostmi. Psychika zde totiž hraje obrovskou roli a často mívá velký vliv na výsledky léčby. „Všechny ženy, které s touto nemocí bojují, na dálku objímám a přemlouvám je, ať věří. Myšlenka je neuvěřitelná silná energie a naše tělo je zázrak, který se umí sám opravit a vyléčit,“ vzkazuje všem pacientkám Lucie Bílá.

Nemějte obavy z budoucnosti, buďte na ni připravená!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete si být i vy jistá, že se v případě diagnózy dokážete postarat o sebe a svoji rodinu? Sjednejte si pojištění For You už od 200 korun měsíčně a zbavte se tak alespoň části obav z toho, co může budoucnost přinést. Každá z vás, která si sjedná pojištění For You, získá navíc jako dárek kosmetický balíček Nivea v hodnotě více jak 1 000 korun.

Další články

Načítám