Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se vrátila z Ameriky, kde měsíc studovala na herecké škole, a nyní si horké dny naplno užívá s dcerou Eliškou. Společně vyrazily k bazénu na pražském Smíchově. "S Eliškou jsme se viděly akorát na Skypu, poslední čtyři dny byly úplně vražedný, pořád dokola už opakovala máma," řekla Super.cz Míša.

Ta se netají tím, že by v Americe ráda žila. Během své návštěvy se snažila navázat kontakty, byla dokonce na konkurzu na Broadwayi a nevedla si vůbec špatně. "Posílala jsem svoje materiály do jedné produkce, oslovili mě, abych přišla na konkurz na hlavní roli do Evity. Překvapivě mě nechali zazpívat celou věc, protože v Americe většinou člověk zazpívá jen pár taktů. Dostala jsem se do druhého kola a teď čekám," prozrazuje Nosková.

Naděje si ale příliš nedává. "Nemyslím si, že by to vyšlo. Nemám pracovní povolení a pro ně jsou to zbytečné problémy a práce navíc. Ale i tak to je krásný pocit," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám