Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) a jeho přítelkyně Nikola Lišková za sebou mají nelehké životní období. Jemu lékaři zjistili srdeční arytmii, ona byla hospitalizována v psychiatrické léčebně. Teď už spolu zase vyrazili do společnosti. Potkali jsme je na premiéře filmu Pixely.

"Už je mi dobře. Doktoři mi nasadili léky a cítím se mnohem lépe. Problémy se srdcem jsem měl už na muzikálu Marie Antoinetta, v jednom představení za mne musel na poslední chvíli dokonce zaskočit kolega David Uličník. Pak se to ale zlepšilo, tak jsem k doktorovi nešel. Až teď jsem rád. Už zase zazpívám vysoké C a můžu v září naskočit do Fantoma opery," svěřil Super.cz zpěvák.

Také Nikola dostala na psychiatrii předepsané léky, ale má k nim jiný postoj než její partner. "Dostala jsem prášky na uklidnění a na spaní, ale připadají mi moc silné, tak to řeším přípravky na bylinné bázi," přiznala Nikola, která po čtrnácti dnech na psychiatrii odešla na reverz. Dost tam pohubla, tak se na premiéře rozhodla předvést svoji figuru v průsvitném tílku, pod nímž ukázala podprsenku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám