Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ahoj, jmenuji se Niki a za e-shop MT-nábytek.cz si s vámi povídám na Facebooku, Pinterestu, Google+ a dalších sociálních sítích. Baví mě moderní bydlení a mám ráda pěkný a funkční nábytek. Proto vám dnes doporučím pár kousků z naší bohaté akční nabídky měsíce srpna.

Tady jsme si dali opravdu záležet: obývák se slevou 70 %?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden nákup, čtyři kusy nábytku a nekonečné množství variant rozmístění. Obývací stěna Sigma si získala oblibu nejen díky skvělé ceně a vzhledu, ale také díky variabilitě. Ať už máte malý obýváček, nebo velkou obytnou místnost s kuchyní, stěna Sigma vám nabídne vše, co od nábytku do obýváku čekáte. Hezký vzhled, kvalitní materiál, dobrou cenu a místo na věci, které chcete schovat i vystavit. Prosklené části skříní totiž můžete mít s osvětlením. Dříve za 11 631 Kč.

Znáte tuto koupelnu z TV?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kosmetické přípravky stojí po obvodu vany, na umyvadle jsou zaprášené parfémy, košík s hřebeny je plný dalších věcí, které tam nepatří. Vypadá vaše koupelna podobně, ale jen proto, že v ní není dost úložného prostoru? Nábytek Horace dá vašim věcem místo, aby už nepřekážely a byly chráněny před prachem. Dříve za 7 815 Kč.

Veselý obývák vám zlepší náladu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nudí vás váš obývák? Už dávno ztratil jiskru a šmrnc? Pestrobarevné polštáře sedačky Rufina vyženou z obýváku nudu a fádnost. Je jen na vás, jak si s barvami pohrajete a polštáře poskládáte. Každý den může pohovka vypadat jinak. Na kolik variant přijdete? Dříve za 10 867 Kč.

Romantika a kvalitní spánek - lehli byste si?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Snít o luxusní posteli není snem jen o krásném vzhledu. Je také o kvalitě. Takové přání plní postel Modesto, která okouzlí noblesou, praktičností a variabilitou. Nechybí jí úložný prostor a vyberete si ji ze tří velikostí a 244 barev. Splňte si svůj sen o romantické ložnici a kvalitním spánku jedním nákupem. Dříve za 17 784 Kč.

Zlevnili jsme skoro celý e-shop a splátky máme zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto pro mě není jen o výletech, opalování a dovolené. Pár dní věnuji zkrášlování svého bydlení. Vyhodím rozbité věci, vymaluji, pokud je potřeba, a letní slevy využiji k nákupu nových dekorací a nábytku. Na MT-nábytek.cz jsme teď pro vás dočasně zlevnili přes 4 000 kusů nábytku a slevy sahají až k 70 %! Navíc až do 24. srpna je nákup na splátky bez navýšení. Dopřejte svému bydlení letní proměnu a ušetřete, co to jde. Vlaštovky štěbetají, že podobná nabídka už letos nebude.

Další články

Načítám