Hlavní obsah
Článek

Je mu dvaačtyřicet, jeho tvář zdobilo už mnoho vrásek, a tak si řekl, že odstraní působení zubu času vyhlazením obličeje. Celý život makal na svých svalech, na „ksichtík“ ale zapomínal. A to se rapidně projevilo. Po zákroku lékařů teď vypadá, jako kdyby vyšel ze stroje času. Posuďte sami!

„Už mi není dvacet let, celý život se starám o svoje tělo, a teď bylo na čase věnovat se i obličeji,“ vysvětlil, proč se svěřil do rukou odborníků na pražské klinice estetické medicíny. Prý to bolelo, ale jako správný chlap se držel.

„David Huf potřeboval najít způsob, jak se zbavit vrásek, žilek a pigmentace. Po ošetření pomocí laseru a pulsního světla přišel po čase na řadu botox pro vyhlazení mimických vrásek v oblasti čela a okolí očí. Konečný efekt je nejlépe vidět až po třech měsících, respektive za půl roku od prvního ošetření,“ uvedl k tomu dermatovenerolog, který si vzal Hufa na starost.

Bývalý mistr světa ve fitness, jenž se před nedávnem stal dvojnásobným otcem, se nyní věnuje koučinku a chystá i akce pro seniory. Sedmého listopadu pak nebude chybět při finále projektu Nepostradatelní, což je aerobik maratón, kde budou moci návštěvníci cvičit s šesti legendami českého sportu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám