Hlavní obsah
Článek

Dříve královna, dnes pro někoho spíš královna matka světové pop music Madonna (65) nejenže ví, že existuje nějaká Česká republika (však tu také už v letech 2006 a 2009 koncertovala), navíc teď vyslala jasný vzkaz českým gayům. „Buďte hrdí!“ napsala jim.

V pondělí totiž v české metropoli začal týden s Prague Pride, který sice vyvrcholí v sobotu takzvaným pochodem hrdosti, ale během šesti dnů také dojde k mnoha přednáškám, koncertům nebo výstavám. A Madonna, která se ráda obklopuje především muži s odlišnou sexuální orientací (ti ji za to mají za bohyni), takovým akcím fandí.

Je sice s podivem, že ikona světové pop music o něčem takovém za oceánem ví, nicméně na svou sociální síť napsala vzkaz: „Happy Pride Week, Prague!“ a přidala: „Dál bojujte za dobrou věc. Buďte svobodní, buďte hrdí, ale nejvíc ze všeho buďte sví.“

Kdybychom nevěděli, že oba její koncerty v listopadu jsou vyprodané, mysleli bychom si, že chce přátelsky nabudit své gay fanoušky, jichž má velkou řadu, aby hromadně skupovali lupeny.

Prague Pride odstartoval v pondělí zahajovacím koncertem s Jarem Smejkalem, Anetou Langerovou nebo fousatou zpěvačkou Conchitou Wurst. Super.cz o tom informoval. Kdo ví, třeba jednou přiletí samotná „Medené“. Už teď svým krokem vyvolala poprask, její status se šíří internetem jako lavina a čeští gayové jsou krokem své hvězdy dojatí.

Reklama

Další články

Načítám