Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Období dovolených a cestování je tady. Jistě víte, že cesty bývají dlouhé a velmi únavné hlavně pro oči. Snažíte se vydržet co nejdéle ve střehu a nebaví vás si neustále protírat oči? Je to díky tomu, jak je namáháte, a proto je Clear View ideální řešení právě pro vás.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při cestě vás mohou oslňovat ostré reflektory protijedoucích aut, slunce těsně nad horizontem, nebo vás může na cestě naopak překvapit nebezpečné šero a špatná viditelnost. Clear View zlepšuje výhled na vozovku při dešti, sněhu i v mlze a je také vhodný pro osoby, které nosí dioptrické brýle, protože nemůžou používat sluneční brýle.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Clear View je jedním z aktivních prvků bezpečnosti při řízení motorového vozidla. Zvyšuje kontrast mezi vozovkou a krajnicí. S touto clonou předejdete prudkému brzdění, protože si překážek na cestě všimnete dříve a tím se vyhnete zbytečným nehodám a poškození svého automobilu. Jednoduchým sklopením clony zastavíte oslňující paprsky, které vám znepříjemňují řízení.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Clona Clear View je vyrobena z průhledného lehkého akrylátu s vysokým rozlišením, která obsahuje dvě stínítka, žluté a šedé, které můžete používat celodenně. Šedé stínítko používáte za denního světla, kdy vás může obtěžovat prudké sluneční světlo, nebo odraz z okolních aut, žluté stínítko používáte vždy při nočním cestování, kdy můžete omezit a rozptýlit ostrá dálková světla projíždějících aut. Stínítko může používat každý řidič. Stačí připevnit ke stávajícímu stínítku u auta klipsy a je připraven k použití. Není potřeba dalšího instalování a nářadí.

Další články

Načítám