Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Při snaze ušetřit bývá nejdůležitější najít cestu, jak utratit co nejméně bez obětování kvality produktů a služeb. Vždy se však najde způsob, jak utratit méně a dostat stejnou kvalitu!

1. Nákup drogerie na správném místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většinu výrobků každodenní potřeby nakupujeme v předražených kamenných obchodech. Jsou to zejména deodoranty, šampony nebo čisticí prostředky. Třeba šampon značky Head & Shoulders stojí v kamenných obchodech i více než 99,-Kč, zatímco ve správném e-shopu může stát i 55,-Kč. Nebo oblíbený čistič Cif krém stojí v obchodech více než 83,-Kč ve srovnání s 34,-Kč na Ageo.cz.

2. Tělová a dekorativní kosmetika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podobně jako drogistické zboží i kosmetické výrobky pocházejí od stejného výrobce a jsou u všech prodejců stejné, proto můžete bez obav stejný produkt koupit jinde a výrazně levněji. Říká se, že cenu kosmetiky nejvíce navyšuje cena její propagace. To znamená, že místo nákupu kosmetiky v kamenných obchodech se vyplatí nakupovat on-line s trvalou slevou až 60 %. Zde nabízíme pár příkladů: Maybelline Baby Lips, Dermacol pudr s reliéfem krajky a L’Oréal řasenka Miss Manga.

3. Nákup velkých balení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Množství produktů, které používáme často, se vyplatí kupovat v největším dostupném balení, zejména v případě věcí, které se nekazí. Například pytle na odpad, prací prášky, pleny a další. Tím se sníží cena za kus a v dlouhodobém hledisku uspoří významná částka.

4. Každý rodič ví, jak jsou děti drahé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nákup zboží pro děti od dudlíků a dětských příkrmů přes pleny až po krémy či zásypy může významně navýšit rodinné výdaje. Proto se snaha ušetřit v této oblasti může velmi pozitivně odrazit na rodinném rozpočtu. Jakkoliv je důležité na těchto produktech šetřit, nesmí se tak ale stát na úkor jejich kvality a bezpečnosti! Je tedy důležité najít důvěryhodný obchod, kde je zaručena nejvyšší kvalita za ty nejnižší ceny. Například pleny Pampers Premium Care 30 ks lze koupit jen za 134,-Kč.

5. Ušetřete na domácích potřebách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už doma uklízíte sami, nebo si berete na pomoc někoho z členů rodiny, jistě víte, že používáním těch správných úklidových prostředků a pomůcek nejen ušetříte čas, ale dosáhnete i mnohem lepších výsledků. Jednou z nejoblíbenějších značek úklidových potřeb pro domácnosti je Vileda, jejíž produkty se někomu mohou zdát nepřiměřeně drahé. Ale také nemusí při nákupu online již od 14,-Kč. Nakupujte chytřeji a šetřete peníze bez obětování kvality!

Další články

Načítám