Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) je v šestém měsíci a české léto jí dává pořádně zabrat. Bříško jí narostlo pořádné a vedra snáší o to hůř. Rodit přitom má až v listopadu. "Nic s tím neudělám. Nepřecpávám se, jenom jím pořád menší porce. Když se nenajím, je mi špatně. A můj doktor říkal, ať nějaké přibírání hodím za hlavu," řekla Super.cz.

Přestože se necítí zrovna komfortně a většinu času tráví ve stínu sledováním repríz televizních pořadů anebo vyplňováním kvízů na sociální síti, neodmítla benefiční vystoupení pro charitu. I když by jí to v jejím stavu organizátoři z městské části Praha 1 určitě odpustili.

Monika vystoupila na akci Léto plné hvězd s písničkou Pořád je na co se těšit za doprovodu pianisty Ondry Hájka. Léto plné hvězd probíhá letos již podevatenácté. Jde o prodejní výstavu ručně vyráběných textilních a dřevěných hraček, kapsářů a her nejen pro zdravotně postižené děti. Na výstavě probíhají benefiční koncerty, pořady a besedy s umělci, doprovodný program, ve kterém se představí jak stálice naší muzikálové scény, tak i začínající talentované hvězdičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám