Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když se teprve nedávno stala seniorkou, alespoň co se vodního lyžování týče, Monika Marešová (49) rozhodně do starého železa nepatří. Naopak! Se synátory, které má s Leošem Marešem (47), vyrazila na dovolenou do Turecka, kde především její horní část těla přitahovala zraky turistů. Pochopíte proč!

Když byl nedávno na dovolené v Řecku Leoš Mareš a média o něm psala, že zatímco on si užívá luxusu, jeho manželka musí 'trpět' kdesi v Čechách na přehradě, Moniku to rozčílilo.

„Byla to sprosťárna, my na přehradě byli s kluky, protože jsme tam chtěli být. A navíc jsme věděli, že pár dnů nato odlétáme do Turecka na vážně parádní dovolenou, kterou nám koupil Leoš. Opravdu si na něj vůbec v ničem nemůžu stěžovat. A naši synové také ne,“ řekla Super.cz Monika.

Jakub a Matěj samozřejmě většinu dovolené strávili ve vodě a v moři nebo bazénu by snad nejradši i spali. „Nemůžu říct nic jiného, než že jsme si to fantasticky užili. Kluci lumpačili, já se opalovala a načerpala spoustu energie,“ uzavřela moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám