Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nikdy se sebou nebyla tak spokojená jako dnes, kdy je z ní čerstvá pětačtyřicátnice. Britská moderátorka a modelka Melanie Sykes odletěla slavit další milník do Španělska, kde nešetří pózováním v bikinách a my se jí ani nedivíme. „Pohybovala jsem se v modelingu od osmnácti, takže jsem vždycky věděla, že vypadám dobře, ale sebevědomí mám větší dnes, kdy jsem starší a mám víc životních zkušeností,“ prozradila Sykes v jednom z posledních rozhovorů.

Melanie, jejíž kořeny sahají kromě Anglie rovněž do Barmy a Indie, zároveň prozradila, čím se jí podařilo dosáhnout tak fantastických křivek. Kromě posilovny třikrát týdně jde převážně o stravu. Její dietní plán je prý stejný, jako má zpěvák Sam Smith. Spočívá v jednoduchém, ale celkem drastickém principu: žádný cukr, žádné sacharidy, žádný kofein, žádný alkohol.

„Je to úžasné, nikdy by mě nenapadlo, že budu vypadat tak dobře,“ dodala moderátorka, jež se v roce 2009 rozvedla s italským hercem Danielem Caltagironem, s nímž má syny Romana (13) a Valentina Luca (11). Nevyšlo jí ani další manželství s Jackem Cockingsem, s nímž je od loňska v odloučení.

Reklama

Další články

Načítám