Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina, přátelé a kolegové se dnes naposledy rozloučili se zesnulým kaskadérem Jaroslavem Tomsou (†85), který minulý týden podlehl zákeřné rakovině slinivky břišní. Vdova Alena s rodinou naslouchala projevu herce Karla Rodena, který emotivně promluvil nad Tomsovou rakví. Řeč pro něj nebyla vůbec jednoduchá, protože stejné nemoci podlehl jeho otec.

S oblíbeným kaskadérem se přišel rozloučit také herec Rudolf Jelínek (80) alias Jirka Hradec z 30 případů majora Zemana. Idol našich maminek a babiček přitom nedávno prodělal mozkovou příhodu a jeho stav byl velmi vážný. Teď už se Jelínkovi daří přeci jen lépe. Na pohřeb kolegy ho doprovodila jeho manželka, žokejka Martina Růžičková, která nesla i smuteční květiny.

Zesnulému kaskadérovi se přišli poklonit také režisér Juraj Herz s manželkou Martinou Hudečkovou, herec Marek Vašut, kaskadér a herec Zdeněk Srstka či bývalý známý československý atlet Imrich Bugár a řada dalších osobností.

Reklama

Další články

Načítám