Hlavní obsah
Článek

Ester Janečková (51) se společně s Lejlou Abbasovou (44) ujaly moderování zahajovacího koncertu Prague Pride. Moderátorky se snažily přizpůsobit prostředí a oblékly si velmi výrazné outfity. „Chtěly jsme být extravagantní, abychom tady dobře zapadly. Myslím si, že se to k této akci hodí,” svěřila se nám Ester.

Odvážné kostýmy nepochází z osobního šatníku Ester a Lejly, moderátorky si outfity vypůjčily. „Naše kostýmy pochází z butiku Aleny Jarauschové, ta mi půjčuje oblečení pravidelně, jsme moc rády, že nám půjčila oblečení i tentokrát,” říká moderátorka pořadu Sama doma.

Ester Janečkovou pojí k festivalu LGBT komunity několik příjemných povinností. „Zapojuju se do propagace poradny S barvou ven, která vznikla v únoru a jíž jsem patronkou. Na Střeleckém ostrově jsme vytvořili improvizovanou poradnu, kde se lidé mohou setkat s mentory. Ve středu se chystám na přednášku řádové sestry. V sobotu jdeme do průvodu. Snažím se organizovat do průvodu další známé osobnosti,” říká Ester Janečková, jejíž zásluhou půjdou v průvodu hrdosti Jitka Zelenková, Míša Maurerová, Karel Zima, Madla Zimová či Simona Postlerová.

Reklama

Další články

Načítám