Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Žilková (62) je babičkou. Její dcera Agáta Hanychová (38) dneska porodila krátce před půl pátou ve Fakultní nemocnici v Motole svého prvního potomka Kryšpína.

3. srpna 2011. To je datum, kdy se modelka a česká Paris Hilton stala poprvé maminkou. Svému snoubenci, hráči amerického fotbalu Miroslavu Dopitovi, porodila syna Kryšpína.

Porod nepřišel ale přirozenou cestou. Byl totiž uměle vyvolaný. „Panu doktorovi se něco nezdálo, takže se rozhodl, že ho vyvolá předčasně. A ještě že tak. Kryšpín měl totiž pupeční šňůru omotanou dvakrát kolem krku, ale vše dobře dopadlo,“ svěřila se Super.cz šťastná babička Veronika Žilková. Ta byla dokonce přítomná u porodu.

„Agáta si přála, abychom tam byli jak já, tak i Míra. Už od včerejška jsem byla s nimi. Agáta to ale vše dobře zvládla. Po porodu ji zajímaly dvě věci. A to, jestli je miminko zdravé a jestli má ploché bříško,“ smála se herečka.

Ta taky prozradila, komu je malý Kryšpín podobný. „Čelo má po Mírovi, ale zajímavé je, že špulí pusu stejně jako Agáta. A neustále řve, což Aguš dost vystrašilo. Myslím si, že příchodem Kryšpína nastal konec české Paris Hilton,“ smála se Žilková.

Podle dostupných informací jsou maminka i děťátko, které po porodu váží 2,87 kilogramů a měří 48 centimetrů, zdraví.

Reklama

Další články

Načítám