Hlavní obsah
Článek

Zatímco venku padají teplotní rekordy a všichni peláší k vodě, moderátorka Zora Hejdová (33) se o víkendu v centru kolonády Karlových Varů promenovala v kožichu. Nemůžeme se divit, že kolemjdoucí nevěřícně kroutili hlavou a turisté si ji natáčeli na mobil.

Nezbláznila se, jen se stala novou tváří talentované návrhářky Michaely Elisabet Georginy Maškové (26). V neděli při vysokých teplotách se konalo focení nové kolekce Nobles 2015/2016 . "Zorka fotila přes 6 hodin v kožešinách a luxusních šatech. I přes teplotní rekordy nezklamala a zachovala maximální profesionalitu," říká Mašková.

"Fotit jsme začali už brzy ráno, abychom se horku vyhnuli, ale to se samozřejmě nepodařilo. Kolem poledne už to bylo hodně náročné, zkrátka kožich do skoro čtyřiceti stupňů není úplně optimální volba, takže jsem ráda, že se to zvládlo bez újmy na zdraví," směje se už nyní Zorka.

"Modely Michaely Maškové jsou jednoduše originální a nádherné. A navíc mě zaujalo, že je návrhářka velmi aktivně činná v charitě, spolupracuje s mnoha nadacemi, zapojuje se do charitativních bazarů a dražeb, kam věnuje své modely a navíc z koupě každého kožichu je část peněz věnovaná na nadaci Dobrý anděl, kam už čtyři roky sama měsíčně přispívám," ocenila Hejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám