Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportérka VIP zpráv na Primě Lenka Špillarová čas od času mění image. Byla blondýna, černovláska, bruneta a teď se zase vrátila k blond. Co se ale nemění, je její věčný boj s váhou. Sice skoro žádná kila navíc nemá, ale deptá ji nepoměr mezi úzkými zády a širší pánví.

Dostat Lenku do plavek je čin hodný Sysifa. I natáčení s celebritami u bazénu zvládne radši ve froté županu, i když se paří v tropických teplotách. Střídavě se vsází o to, zda a kolik zhubne, a zná tolik diet jako málokdo.

Vypadá to ale, že už se jí to v hlavě trochu srovnalo a kila nejsou její prioritou. O tom svědčí i to, že si založila stránku na sociální síti, kde sděluje, co zrovna snědla, nesnědla, co hodlá vyzkoušet, celou o tom, jak prostě nehubne. A teď, když se vypravila na dovolenou s kamarádkou, se dokonce svlékla i do těch obávaných plavek. Tak co myslíte, potřebuje zhubnout?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám