Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zní to neuvěřitelně, ale je to už celých šest let, co na sebe Miro Šmajda (35) upozornil v první řadě Česko Slovenské Superstar. S drobnými pauzami se snaží ve světě československého šoubyznysu nadále prosazovat. Nyní přichází s novým videoklipem k písni Každý deň, který v červenci natočil s kapelou Terrapie.

„Video jsme točili v Praze a okolí. Cílem bylo natočit pohodový letní klip ke skladbě z našeho nového alba, která nám přišla jako nejvhodnější. Nesnažili jsme si hrát na nějaké velké umění, vsadili jsme na jednoduchost, relax, slunce, vodu a hlavně dobrou náladu. A především doufáme, že to skvěle naladí do letní pohody i naše fanoušky,“ říká Miro Šmajda.

Jeho nový klip je klasickou prázdninovou oddychovkou. Kromě hudebníka a členů kapely se v klipu objevují čtyři sexy kočičky. Nevypadá to však, že by některá z dívek k blonďatému fešákovi přímo patřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám