Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26) ze sebe ku příležitosti svých osmnáctin udělala dlouhovlasou blondýnku. Na oslavě v losangeleském podniku The Nice Guy, kterou uspořádala v neděli večer, nechyběl kromě spousty přátel a celé rodiny ani její přítel, rapper Tyga.

Kontroverzní nejmladší článek klanu Kardashian-Jenner, jenž v platinově blond paruce připomínal panenku Barbie, dorazil s o sedm let starším partnerem pozdě, ale postupně se trousící rodinka se mezitím pochopitelně zabavila popíjením a pořizováním selfíček.

Kromě sester Kim (43), Kendall (28), Kourtney (45) a Khloé (39) se na večírku potkala i maminka Kris Jenner (59) s Caitlyn Jenner (65), bývalým manželem a otcem Kylie a o necelé dva roky starší Kendall. Pár, který se koncem loňského roku v přátelském duchu rozvedl, se na uvítanou objal a zahraniční média jako již tradičně začala hodnotit, komu to v šatech slušelo více.

Reklama

Další články

Načítám