Hlavní obsah
Článek

Jsou relativně stále ještě mladé, zdravé i žádoucí a jejich drahé polovičky proto plní své partnerské povinnosti jaksepatří! Ani jsme nečekali, co se ohledně druhé srpnové soboty, na kterou připadl Mezinárodní den ženského orgasmu, dozvíme za zajímavosti. Moderátorka Eva Decastelo (45) a zpěvačka Linda Finková bez obalu přiznaly, že slavily se svými druhy velmi vehementně!

„Tak jsem ten mezinárodní svátek oslavila! Děkuji za pomoc Renému Decastelo, je to chlap do nepohody, že mě v tom nenechal samotnou,“ prozradila se smíchem Eva Decastelo, která ostatně po intimní stránce svého dvoumetrového manžílka chválí pravidelně.

„Já to slavila taky. Ani jsem nevěděla, že nějaký svátek je,“ přidala se Linda. Ta poté, co vyhodila z lože a domu Richarda Genzera, randí s podnikatelem Milanem Vovesem.

Můžeme jen věřit, že obě nepředstíraly ani radost ze zážitku, ani nic jiného!

Tento mezinárodní den se údajně před časem začal slavit v brazilském městě Esperantina poté, co se jeden místní radní tak styděl, že zanedbává manželské povinnosti vůči své ženě, že se rozhodl vykoupit zavedením tohoto svátku. Oblíbený je především v Jižní Americe, jeho obliba ale postupně rozrůstá i do Spojených států a Evropy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám