Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a misska Lucie Smatanová (38) je neustále v jednom kole. Před pár dny fotila v okolí rakouského Grazu, krátce nato se přesunula do opavských skal, kde ji čekalo další fotografování, a o den později se vrátila upracovaná domů.

Není divu, že si modelka konečně udělala čas sama pro sebe a vyrazila ke svému dvornímu kadeřníkovi Martinovi. Ten jí na hlavě vytvořil zbrusu nový účes, který ze Smatanové udělal pořádnou dračici!

„Bylo příšerné vedro, ale to neříkám novinku, a jelikož mám před sebou další pracovní povinnosti, musela jsem si vlasy nechat zregenerovat. Únava spolu s vysokými teplotami udělaly s účesem své, takže mi vlastně ani nic jiného nezbývalo. Začátkem příštího týdne si na pár dnů odskočím do Itálie, v září pak přijde na řadu zase práce, mimo jiné budu fotit doma v Česku a hned nato odcestuji do Milána. Docela honička,“ prozradila Lucie ještě předtím, než zaplula do kadeřnického křesla.

Jak prozradila, část dovolené má už za sebou, když byla společně se sestřenicí v Egyptě. „Odpočívaly jsme, ale ne jen na sluníčku, ale i aktivně. Zasurfovala jsem si, zahrála plážový volejbal, zajezdila na čtyřkolce a také se potápěla. Byla to paráda. Teď bych ráda vyšetřila ještě pár dnů a vyjela si s partou kamarádů. Kam a kdy, to je zatím ve hvězdách,“ říká Smatanová s tím, že na přítele Pavla jí moc času nezbývá.

„Bohužel, jsme oba velice vytíženi a nějak se nepodařilo najít termín, kdy bychom mohli spolu někam odcestovat. Je to tak, že se nám pracovně daří, ale na druhou stranu soukromý život jde poněkud stranou. Počítám samozřejmě do budoucna s rodinou, ovšem v dohledné době bych ráda ještě pokračovala v tom, co dělám. Promiňte, ale dál už se o tom odmítám bavit,“ uzavřela trošku tajemně Smatanová.

Reklama

Další články

Načítám