Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mysleli jsme, že modelka Dominika Mesarošová (38) už nás ničím nepřekvapí. Když jsme ji ale potkali na narozeninovém večírku Sámera Issy, byli jsme z ní paf. Pochopitelně předvedla svůj bujný dekolt bez podprsenky, což je klasika, ale šokovala nás svým pozadím. Bylo obří jako u Kim Kardashian (43) nebo Jeniffer Lopez.

Neodolali jsme a modelce si na zadeček sáhli. "Silikonové výplně zadku nemám, i když jsou teď moderní. Ale vycpala jsem si ho," řekla nám Dominika, která teď postavou připomíná přesýpací hodiny, což zdůraznila v modrém, křivky obepínajícím, overalu.

A jak si modelka užívá léto? "Úžasně. Akorát jedu z domova, kde jsem se celý den válela u bazénu a plavala. Mám dvanáctimetrový bazén, který jsem čtyřicetkrát přeplavala," pochlubila se. "Udělali jsme si špízy, mám doma rodinnou návštěvu, tetu se strýčkem, tak to bylo fajn," pochvalovala si.

A v čem Dominika plave? "Nemám na sobě nic. Ale když je tam rodina, tam mám spodní díl od plavek, vrchní si sundávám při skoku do bazénu. A plavu v potápěčských brýlích, takže profesionálně," dodala.

Reklama

Další články

Načítám