Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Aneta Christovová nikdy v minulosti neměla alergii na vosí štípnutí. Až do včerejšího dne. Moderátorku píchla na pražském Smíchově u bazénu přesně mezi ňadra vosa a do půl hodiny přestala mluvit, jen syčela, otekl jí obličej a začala se dusit.

Kamarádi ji ihned odvezli do nemocnice na Karlově náměstí a tam je teprve čekal šok. Vrátný jim řekl, že mají jet do pavilonu A7 na chirurgii, kde tyto případy o víkendu řeší. Sestra na tomto oddělení ji ale, a prý velmi nevybíravě, poslala zase na internu - oddělení vzdálené asi 8 minut pěší chůzí. Ani důrazné vysvětlení, že jí je opravdu zle a dusí se, se sestrou nic neudělalo.

Na interně ale čekalo další překvapení. "To musíte do Spálené na pohotovost," vysvětlila vrátná u interny. To už ale přátelům došla trpělivost a začal řev. Anetu, která byla před kolapsem, zachránila jiná sestra, která když vyšla z ordinace a uviděla ji, okamžitě ji bez čekání přijala.

Moderátorka Frekvence 1 dostala hodinovou kapačku, kortikoidy a poté mohla opustit nemocnici. "Bylo mi řečeno, že ještě chvíli a dopadlo by to fakt špatně. Sestřička byla zlatá a moc jí děkuji. Nicméně přístupem nemocnice jsem byla šokována. Kdyby mi bylo hůř a alergická reakce nastoupila ještě rychleji, zřejmě bych tu už nebyla. Předávali si mě jak horký brambor a než jsem se dostala do ordinace, uběhlo asi půl hodiny," dodala.

Reklama

Další články

Načítám