Hlavní obsah
Článek

To je tělo! Bývalý mistr Evropy v krasobruslení Tomáš Verner je obvykle k vidění oblečený na ledové ploše, ale v plavkách u bazénu jsme ho spatřili poprvé. A vzhledem k tomu, jak má sportem dokonale vypracované tělo a pekáč buchet na břiše, je velká škoda, že na bruslích neřádí do půl těla.

Tomáš Verner tráví letošní horké léto na ledě ve své škole krasobruslení. Na skok se objevil v pražském aquaparku, kde společně s Michalem Nesvadbou rozdával podpisy a užíval si jediného dne volna. „Hned z bazénu jedu do Oberstdorfu, kde se začnu připravovat na podzimní sezónu,“ vysvětlil čerstvě zamilovaný evropský šampión.

„Čeká mě návrat do lední show Jen počkej, zajíci!, kde se po letech potkám s Jozefem Sabovčíkem, a pak také jedna krasobruslařská lahůdka – dostal jsem pozvání do velké show v koloseu ve Veroně, kde bude jen pro ten večer speciální ledová plocha,“ prozradil Verner.

Přítelkyně Martina Hobzíková, bývalá česká reprezentantka v badmintonu, Tomáše na cestách nedoprovází, ale plánují společné výlety na kole koncem prázdnin. „Jsme spolu teprve čtyři měsíce a myslím, že Martina je ta pravá,“ zářil štěstím slavný sportovec. „Nechávám všemu čas, ale nebudu se bránit ani založení rodiny a svatbě. Uvidíme za pár měsíců nebo let,“ uzavřel Tomáš Verner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám