Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé Jenson Button a Jessica Michibata byli ve Francii okradeni. Modelka přišla mimo jiné o diamantový zásnubní prsten v hodnotě 250 tisíc liber, tedy 9,6 miliónu korun. K loupeži došlo v jejich pronajaté luxusní vile v Saint Tropez. Gang zlodějů se v noci dostal dovnitř a odcizil věci a šperky v celkové hodnotě téměř 12 miliónů korun. Zloději přitom měli dokonce projít okolo postele, kde manželé spali.

V domě se tou dobou nacházely ještě tři další osoby. Zloději použili kanistr s omamnými plyny, který umístili do klimatizace, čímž všechny omráčili a následně dům vykradli.

Podle policie skupina mohla dům sledovat několik dní před akcí. V posledních letech se prý tato 'omamná metoda' pomocí uspávacích plynů nebezpečně rozmohla. Pětatřicetiletý Button, jehož jmění se odhaduje na 2,7 miliardy korun, je prý šokovaný především skutečností, že se zloději dostali až do místnosti, kde s manželkou spali. Policisté se nyní snaží skupinu identifikovat na základě záběrů z bezpečnostní kamery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám