Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pomalu to vypadá, že by si na hraní ve videoklipech měla založit živnostenský list.  Poté, co se Barbora Mottlová (37) objevila v novém videoklipu kapely Pestalozzi k písni Kolotoč, tak přijala roli v hudebním videu o generaci mladšího bandu. Devětadvacetiletá česká playmate potvrdila svůj komediální talent ve videoklipu k singlu Tudututu kapely Perutě.

Herečka, která o sobě tvrdí, že je šťastně zadaná, se zhostila role naivní blondýnky, které se ztratil psí miláček. A jak už to v letních písničkách bývá, má to šťastný konec. Frontman kapely Milan Peroutka Báře pejska přináší a dojde i na polibky.

Pětadvacetiletý syn tragicky zesnulého bubeníka z Olympiku, který se stejně jako táta věnuje hudbě, si spolupráci s krásnou blondýnkou nemůže vynachválit. „Bára je skvělá. Ostatně o tom, že nám spolupráce svědčí, jsme se přesvědčili i v jedné televizní soutěži, kde jsme spolu jako dvojice pořádně zaváleli. Její blondýnka v klipu nemá chybu,” říká Milan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám