Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Asi všichni rodiče to znají. Děti rostou a vám se doma hromadí oblečení a hračky. Možná jste je původně chtěla roztřídit a rozdat kamarádkám, ale pořád jste na to neměla čas. A hromady přibývají! Nepoškozené či značkové oblečení můžete jednoduše prodat. Uděláte tak radost jiné mamince a ještě si přilepšíte. Způsobů, jak věci prodat, je mnoho. Jaký je nevýhodnější?

Když máte dost času

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vůbec nejrozšířenější způsob je prodat věci přes internet. Internetových stránek, které tyto služby nabízí, je celá řada. Fungují na základě bezplatné registrace. Každý kousek oblečení však musíte vyfotit, popsat, změřit, nacenit a vložit na web. Celý prodej je často zdlouhavý a náročný. Nutno však dodat, že se jedná o bezpečný prodej, jelikož hodnocení uživatelů vám prozradí, zda obchodujete se spolehlivým člověkem. Aby vaše hodnocení bylo dobré, je třeba trpělivě odpovídat na všetečné dotazy o každičkém detailu prodávaného zboží. Pokud však máte krásné a značkové oblečení, je reálné, že se prodá se pravděpodobně velmi brzy.

Prodej bez práce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete mít s prodejem co nejméně práce, zkuste například Feedo Bazárek. Jde o nejrychlejší a nejefektivnější způsob prodeje na internetu. Můžete zde prodat nejen oblečení, ale i hračky a další dětské věci. Ve Feedo Bazárku udělají další práci za vás – vše vyfotí, popíší, nacení a prodají. Stačí jen sbalit věci do krabice, vyplnit formulář na webu a dohodnout si čas vyzvednutí s kurýrem. Částku získanou z prodeje můžete také dát na dobrou věc - věnovat ji nadaci, která peníze použije pro děti, které neměly v životě tolik štěstí. Neprodané věci si můžete nechat poslat zpět, nebo se po dohodě s vámi posílají do azylových domů, kde pomohou jiným maminkám s dětmi.

Kdo za Bazárkem stojí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celý tým Feedo Bazárku tvoří maminky, a tak ve skladu panuje téměř rodinná atmosféra. Každý má svou roli a plní ji poctivě. Zmapovali jsme pro vás jeden takový běžný den. Zajímá vás, co se děje s oblečením které odešlete? Nejen to se dozvíte na Feedo blogu.

Kontejnery na oblečení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejde vám o peníze a chcete se zbavit starého oblečení co nejdříve? Potom využijte jeden z oranžových kontejnerů na recyklaci, které najdete v Praze a okolí. Oblečení se sice zbavíte, aniž byste něco vydělali, ale zároveň tím pomůžete potřebným. Použité oblečení se dostane do míst, kde ho lidé potřebují a navíc jde o ekologicky přátelskou volbu – sníží se množství odpadu na skládkách. Nenositelné oblečení se zpracuje na další výrobky nebo materiály.

Další články

Načítám