Hlavní obsah
Článek

Matka Ornelly Koktové (31) Monika Štiková, která se kdysi prostřednictvím své dcery, jež se zamilovala do tehdejšího manžela Gabriely Partyšové (45) Pepy Kokty, snažila dostat na přední stránky médií a do vysněných společenských kruhů, vstala jako bájný fénix z popela.

Poté, co byla celému národu pro smích, když se nejprve oháněla životem na vysoké noze, aby si na ni následně posvítili exekutoři, zmizela jako pověstná pára nad hrncem a nebylo po ní ani vidu, ani slechu. Super.cz ji pak vypátral coby vrátnou v novém zaměstnání. Jak už jsme vás informovali, máma Štiková se konečně dočkala pozornosti, když s radostí přijala nabídku stát se hlavní tváří nové reality show Tchyně.

Do pořadu si temperamentní blondýna vybere skutečné rodiny, kterým na základě svých vlastních zkušeností dokáže pomoct. Vše je postaveno na tom, že Štiková nemá v žádném případě nikomu škodit, ale naopak pomáhat, což je pro tuto dámu zbrusu novou zkušeností. Natáčení reality show je momentálně v plném proudu a Štiková už stihla zapózovat pro nové fotky.

A jak je vidno, za tu dobu, co strašila v médiích, výrazně prokoukla. Nejenže zhubla, ale zároveň omládla a jako by z oka vypadla své dceři Ornelle, jež naopak díky mateřství působí mnohem vyspěleji. Uvidíme, jak si Monika na televizních obrazovkách povede. Třeba se jí konečně splní velký sen a opět pronikne do vyšších společenských kruhů...

Reklama

Další články

Načítám