Hlavní obsah
Článek

Světového rekordmana a možná nejlepšího oštěpaře všech dob Jana Železného asi není nutné představovat. Lze si těžko představit, kolik píle a úsilí Honza v životě vynaložil, aby svůj mimořádný talent zúročil k dosažení těch nejvyšších met, kterých může sportovec vůbec dosáhnout. I po skončení aktivní sportovní kariéry je Honza stále ve skvělé formě.

Honza Železný užívá VitaePro®

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Oštěp byl vždycky ohromně náročnou disciplínou. Měl jsem to štěstí, že se mi celkem vyhýbala zranění. Nicméně jak stárnu, cítím, že moje klouby a svaly potřebují větší péči, proto užívám doplněk stravy VitaePro®. Nové VitaePro® bylo vyvinuto pro komplexní podporu pohybového aparátu. Navíc je obohaceno o další složky, které přispívají ke správné funkci srdce, podporují imunitní systém a přispívají ke snížení únavy a vyčerpání."

Přírodní podpora pro pohodlí vašich kloubů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Začíná pro vás být rychlá chůze či běhání obtížnější? Práce na zahrádce nebo v dílně vám přijde namáhavější než dříve a vy cítíte, jak vaše klouby při každém pohybu dostávají více zabrat. Pohybový aparát se opotřebovává mimo jiné s přibývajícím věkem. Klesající pružnost a ohebnost jsou jedním z prvních ukazatelů. VitaePro s obsahem výtažku z Boswellia serrata vám pomůže zachovat přirozenou funkčnost a pohodlí vašich kloubů. Další látky ve VitaePro® se postarají o udržení normální činnosti svalů. Důkazem, že VitaePro® funguje, je i fakt, že ve Skandinávii je jedním z nejprodávanějších doplňků stravy vůbec. Vyzkoušejte VitaePro® s novým složením.

VitaePro vás postaví na nohy. Sleva 50 %, doprava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy VitaePro® s jedinečným složením a prokazatelnými účinky obsažených vitamínů a minerálů byl vyvinut bez genetické modifikace. Vyvážené složení podporuje funkčnost celého pohybového aparátu, činnost srdce a imunitní systém. VitaePro® obsahuje rostlinný extrakt z pryskyřice stromu Boswellia serrata. Boswellia serrata pomáhá zachovat přirozenou funkčnost a pohodlí kloubů a její pryskyřice je používána již po tisíce let ke zmírnění kloubních indispozic. VitaePro® má také větší obsah vitamínu D, který odpovídá nejmodernějším výživovým doporučením. Dále obsahuje vitamíny C, E, minerál selen, Omega-3 a astaxanthin, zeaxanthin a lutein.

Další články

Načítám