Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Singl k nové desce Mono zpěvačky Kateřiny Mátlové, která má umělecký pseudonym Kate Matl, už jsme slyšeli. Teď k písni Stereo natočila i videoklip a není to žádný kutilský kousek za pár kaček. Dala si na něm opravdu záležet a vypadá, jako by jej natočila nějaká zahraniční produkce.

"V podmínkách smlouvy je, že nesmím mluvit o přesné částce, kolik jsem za klip dala, ale pravda je, že bych za to klidně pořídila středně drahé auto nebo dost slušné hodinky," řekla nám Katka s tím, že klip vznikl bez sponzora i podpory hudebního vydavatelství a sama si na něj našetřila. Právě natáčení desky, kdy neměla čas na partnera, bylo jedním z posledních kamínků do skládačky jejího rozchodu s přítelem Johannem.

"Chtěla jsem to podle sebe a jinak to nebylo možné. Nechtěla jsem se ohlížet na nahrávací společnost nebo nějaký marketingový tah. Chtěla jsem být sama za sebe. Spolupracovala jsem na něm s Yemim a JAD company a měli to ve svých produkčních rukách. Ale splnili mi moji představu," dodala.

"Určitě nebude jen na sociálních sítích, to by bylo škoda, ale i na televizních obrazovkách. Možná i na MTV, teď se o tom jedná. Všechno, co v klipu uvidíte, je pravé, není tam nic počítačově dodělávané, dekorace byla dělaná na místě a na míru. Úplně nejlepší byl kostým - jsem oblečená do šatů ze zrcadel. Ale byl tak těžký, že jsem nemohla tři dny hýbat rukou a musela jsem chodit na strašně bolestivé masáže, abych se rozhýbala," vyprávěla Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám