Hlavní obsah
Článek

Bulvární média včera přinesla zprávu, že rodiče Lucie Vondráčkové (44) Jiří a Hana odletěli poprvé za dcerou do Kanady. A to právě v době, kdy je její manžel Tomáš Plekanec (41) v Čechách. Podle bulváru to je po pěti letech opravdu první výlet Vondráčkových za velkou louži.

Jiří Vondráček se ale proti článku ohradil a přiznal, že se rozhodně nikam nechystá. "Šel jsem dneska koupit tady v Hostivaři oblíbené kuře, aby naše kokřice Miška měla dobrou baštu, a co to mé oko nevidí u stánku s novinami? Titulek jako kráva…a že ŠOK pro Lucku, protože jsme ji neohlášeně přepadli v Kanadě, koupili si letenky a frrrr za ní…Tak jsem se musel rozhlídnout, kde to teda vlastně jsem, protože Aha! hlásí, že jsme v Kanadě a psa jsme nechali bůhví kde," napsal svým přátelům na sociální síti Vondráček.

"Tak jsem mazal honem domů, jestli je Miška v pořádku, protože bulvár všechno přece ví, a výsledek uspokojivý. Miška u branky a i další čtyři kočky jsou v pohodě. Ale prý to bylo z naší strany nějaké tajné spiknutí," vysvětluje Vondráček, který navíc měl naplánované velké koncerty. "Hlavně bych nestihl s Vokobere koncert na Štiříně a Sázavafest bych taky musel zřejmě zrušit … Klídek, Sázavafest byl prima a Štiřín bude," dodal.

Reklama

Další články

Načítám