Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kooperace Simony Krainové (51) a televizní Partičky se osvědčila už v komedii Vybíjená. Minulou středu proběhla poslední klapka třicetidenního natáčení filmu Dvojníci, ve kterém se Krainová zhostila role barmanky. Ve filmu dostal stěžejní roli Ondřej Sokol, který s Krainovou hrál právě ve Vybíjené.Ve filmu se objeví v nevkusném modelu, který by na sebe v soukromí jistě nikdy nevzala.

Film o záměně dvou vizuálně velmi podobných mužů, jejichž naprosto odlišné životy se protnou, byl náročný zejména pro představitele hlavní role. „Měnit se během 12 hodin i několikrát z učitele na zloděje a ještě se udržet v té které roli, když pak měli oba sjednocenou vizáž, to opravdu nebylo jednoduché. Ale měl jsem s tím problém v podstatě jen první natáčecí den, kdy jsem v litoměřickém divadle natáčel zároveň obě role ve chvíli, kdy se potkají, a teprve jsem si ujasňoval, jak kterou budu hrát,“ vysvětlil Ondřej Sokol, který měl na více než třetinu natáčení k dispozici svého „dvojníka“, IT specialistu Michaela Hýžu ze Zlína.

Kolem jeho postavy zlodějíčka Honzy Rambouska se kromě Krainové „motá“ například mafiánský boss Petr Nárožný, podvodník Jakub Kohák či Milan Šteindler coby barový povaleč. Na ty mají spadeno policisté Petr Čtvrtníček a Miroslav Táborský. Naopak profesora Richarda Prospala doprovází tělocvikář Miroslav Etzler, v divadelním kroužku jsou zase jeho kolegyněmi z profesorského sboru Jana Bernášková nebo Zuzana Slavíková. A samozřejmě má kolem sebe i filmové partnerky. Manželku Honzy si zahraje Jitka Schneiderová (51).

Reklama

Další články

Načítám