Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě v těchto dnech začalo natáčení nové české komedie Teorie tygra režiséra Radka Bajgara, který je známý úspěšným televizním komediálním seriálem o vodnících Neviditelní. V něm si jednu z hlavních rolí zahrál Jiří Bartoška (77), a ten po úspěšné léčbě rakoviny vzal také v tomto filmu hlavní roli veterináře Jana.

Jeho filmovou partnerkou je Eliška Balzerová (74), vedle nich si další postavy zahrají mj. Iva Janžurová (82), Tatiana Vilhelmová (45) nebo Pavla Beretová a Jiří Havelka s Jakubem Kohákem. Civilně natočený příběh založený na psychologii postav je podle autorů určen všem generacím, ale především je to „komedie pro muže, kteří mají zkušenost s manželstvím, a pro ženy, které mají zkušenosti s muži“. Zábavný inteligentní snímek o revoltě a partnerských vztazích se dotýká témat, jako jsou ztráta svobody, hledání smyslu života a štěstí, ztráta paměti.

Producent Petr Erben k volbě tématu a názvu filmu Teorie Tygra prozradil: „Teorii tygra v mnoha podobách zná většina delší dobu sezdaných párů, proto si myslím, že film má co říct nejen vdaným a ženatým, ale i mladým divákům. Scénář mě moc baví, herecké obsazení se nám podařilo sestavit skvěle, tým tvůrců máme vynikající. Snad se nám podaří udělat dobrej diváckej film,“ věří producent Petr Erben.

Reklama

Další články

Načítám