Hlavní obsah
Článek

Většina z vás ho zná jako herce ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, Horákovi, Ulice či Gympl s (r)učením omezeným. Milan Peroutka (25) se ale aktuálně snaží profilovat jako zpěvák a hudebník.

Syn tragicky zesnulého bubeníka Olympiku proráží stojaté vody české popové hudby s kapelou Perutě, která teď křtila klip k songu Tudututu. „Je to asi tři roky, co jsem dostal chuť skládat svoje věci. Najednou ve mně bylo tolik emocí a musel jsem to někam filtrovat. V té době datuju vznik mojí kapely,” popisuje mladý Peroutka své hudební začátky.

V koncertování s kapelou se Milan našel. „Chtěli bychom dělat písničky, které se budou lidem líbit. Chtěli bychom hlavně koncertovat, jsme kapela a chtěli bychom hrát,” říká.

Jako kmotry nového klipu k písni Tudututu si kapela vybrala Jaro Smejkala (32) a Yvettu Blanarovičovou (60). Zajímalo nás, proč si kapela, oblíbená mezi náctiletými, vybrala ženu v letech jejich rodičů. „Yvetta vypadá výborně,” komentuje Milan sexy vzhled kmotry klipu.

Na téma cílové skupiny dodává: „Dnes ráno jsem byl v jednom televizním pořadu, kde jsme řešili naši cílovku, a došli jsme k závěru, že nás mají v hledáčku slečny ve věku dvanáct až patnáct let. Najednou nám zavolala paní, které bylo sedmdesát tři let, která říkala, že nás miluje a drží nám palce. Takže bych chtěl říct, že každá podpora se počítá a je mi jedno, kolik je těm lidem let. Já jsem rád za každého, koho naše písničky osloví,” říká Milan Peroutka.

Reklama

Další články

Načítám