Hlavní obsah
Článek

Už rok prožívají modelka Vlaďka Erbová (42) a bývalý fotbalista Tomáš Řepka (50) vleklou manželskou krizi, která má nakročeno k nepříjemnému rozvodu. Pro oba by to bylo už druhé nevydařené manželství.

Temperamentní pár se vzal před dvěma lety a společně vychovává tříletého syna Markuse. Oba vždy působili jako dokonalý pár, který na veřejnosti neváhal dávat najevo svou vzájemnou lásku.

Horkokrevné hlavy pod jednou střechou jsou však hodně třaskavou kombinací. Všechno vygradovalo, když Řepka ukončil fotbalovou kariéru a najednou trávil mnohem víc času doma, což jejich manželství moc neprospívalo.

Zatímco Erbová utíkala domů k rodičům, Řepka chladil své nevybouřené emoce na rybách. Jak Erbová už loni potvrdila Super.cz, ponorková nemoc na sebe tehdy nenechala dlouho čekat.

Nepříjemné byly také neustálé tahanice o majetek, které fotbalista vedl se svou exmanželkou Renátou. Když Erbová omylem najela autem do exekutora, neudržela nervy na uzdě a chybělo málo, aby z neustálých tahanic nezkolabovala.

Za manželskou krizi navíc možná může i nevěra. Mluví se o poměru Vlaďky Erbové s hokejistou Michalem Gulašim. Samotná modelka se prozatím obrnila hradbou mlčení a nechce se k rozvodu s Řepkou nadále vyjadřovat. O tom, jakou vášnivou lásku prožívala k drsnému fotbalistovi, se přesvědčte v naší fotogalerii.

Myslíte si, že se Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová opravdu rozvedou?
Ano, ti dva spolu nemohli vydržet, to bylo jasné od začátku
87,4 %
Ne, věřím, že manželství nakonec zachrání
12,6 %
Celkem hlasovalo 15108 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám