Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Petru Špindlerovou (43) si diváci pamatují například ze seriálu Rodinná pouta, kde hrála hodnou sekretářku se zálibou v bylinkách. Později se objevila v pokračování Rodinných pout Velmi křehkých vztazích, v Aférách nebo v Soukromých pastech. Momentálně ji můžeme vidět v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

V oblíbeném seriálu od ledna ztvárňuje manželku ředitele nemocnice Štěpána Hejduka (Pavel Kikinčuk).

Sympatická herečka se jedenáct let od natáčení Rodinných pout téměř nezměnila a moc jí to sluší. Za její mladistvou vizáž může nejen záliba ve zdravé výživě a východní filozofii, ale i mladší přítel Kajetán Písařovic.

S pohledným hercem, který působil i jako model, žije Petra už pět let a po jeho boku celá kvete. Naposledy se s ním ve společnosti objevila na novácké letní párty. Oběma to skvěle klape, a to i přesto, že jsou oba značně rozdílní. Zatímco Kajetán si se životosprávou hlavu neláme, Petra už několik dní podstupuje detoxikační kúru a dbá na zdravý jídelníček.

„Už třetí den jsem na chlorofylu, na rozdíl od Kajetána navíc nejím maso a nekouřím. On je přitom kuřák a masožravec,“ řekla Super.cz herečka, které přítelovy odlišné stravovací návyky vůbec nevadí. „Aspoň se můžeme vzájemně doplňovat,“ našla si hned jedno pozitivum viditelně spokojená herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám