Hlavní obsah
Článek

Online seznamování patří v současné době mezi nejčastější způsob, jak se lidé seznamují. Virtuální seznamování je tedy právem rovnocenné se seznamováním osobním. Pro většinu lidí je mnohem příjemnější sednout si večer k internetu a hledat partnera z pohodlí domova, než obcházet bary a diskotéky a čekat, až se na obzoru objeví někdo zajímavý.

Online seznamování není žádná věda. Stačí pár kliků na počítači a můžete najít svoji osudovou lásku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky internetovým seznamkám se můžete seznámit s lidmi, které byste v běžném životě nejspíše nikdy nepotkali. Ať už kvůli tomu, že nežijete ve stejném městě, nebo proto, že máte zcela odlišné zájmy. Seznamování na internetu dává hledání partnera nový rozměr. Pozor však na to, jak k němu budete přistupovat. Nikdy se nedívejte na uživatele jen jako na zboží v internetovém e-shopu. Neporovnávejte, která z nabídek je pro vás nejvhodnější. Nesnažte se bezmyšlenkovitě procházet profily, vybírat partnera jen podle fotografie, porovnávat vzdělání, věk, výšku, váhu, povolání. Nejedná se o nakupovací proces, nýbrž o hledání partnera, se kterým chcete žít.

Na prémiové seznamce ELITE Date je 110.000 ověřených uživatelských profilů. Je tedy z čeho vybírat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pouhé proklikávání stránek s profily však nestačí. Přestože je samozřejmé, že se nejprve podíváte, jak dotyčný uživatel vypadá a teprve poté začnete jednat, uvědomte si jednu zásadní věc. Vzhled není tím nejdůležitějším, čeho byste si měli u uživatelů všímat. Ne všichni uživatelé jsou fotogeničtí. Ne všichni vypadají ve skutečnosti tak dobře, jako na profesionálních fotografiích. Publikované fotografie mohou často klamat. Nesnažte se tedy vyřadit desítky či stovky uživatelů z nabídky jen proto, že vám na první pohled nepadli do oka. Důležité je i to, jaký bude váš partner uvnitř. Dejte si navzájem šanci a zjistěte o sobě více. Teprve poté dělejte závěry.

Není seznamka jako seznamka! ELITE Date je seznamka pro ty, kteří berou seznamování opravdu vážně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tím, že se zaregistrujete na správnou seznamku, si ušetříte spoustu času a starostí. Nemusíte se pak zbytečně obávat, že narazíte na nějakého úchyla, podvodníka či ztroskotance. Prohlížejte si uživatelské profily detailně. Dívejte se i na vlastnosti, které uživatel do svého profilu vyplnil. Všímejte si nejen textu, ale i stylu, jakým je profil napsaný. Čtete mezi řádky. I taková věc vám o dotyčném hodně napoví. Dejte šanci i těm, kteří vám nebudou připadat na první pohled dokonalí. Pokud se budete rozhodovat jen podle vzhledu, můžete promarnit šanci seznámit se s partnerem, se kterým si budete skvěle rozumět.

Nečekejte na zázrak. Buďte aktivní. Registrujte se ZDARMA na nejkvalitnější českou online seznamku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ráno registrace, večer rande? I to je možné! Nepromarněte svoji příležitost. Seznamte se!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám