Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) by se už nikdy neměla vdávat. Do svatebních šatů se už oblékla dvakrát, ale štěstí v lásce jí to nikdy nepřineslo. Prvním manželem vnadné krásky se stal v roce 2007 o pět let mladší hokejista Zdeněk Bahenský (29), s nímž má Vlaďka dcerku Viktorku.

Tehdy Erbová ještě sázela na pro ni netypické dlouhé vlasy. Už dva roky po svatbě však spolu manželé nežili a následovalo dlouhé rozvodové řízení, které bylo ukončeno v roce 2011.

To už byla modelka zamilovaná pro změnu do jiného sportovce. Pohlednou hokejku vyměnila za známého fotbalového bouřliváka Tomáše Řepku (50), jemuž mohla z fleku rozdávat rozvodové rady. Fotbalista totiž procházel vleklým rozvodovým řízením s manželkou Renátou, jež Řepkovi rozhodně nedala nic zadarmo.

Poté, co byl Řepka konečně úspěšně rozvedený, neváhal znovu skočit do chomoutu. Romanticky laděná veselka se konala nedaleko Karlštejna a fotbalista s půvabnou modelkou doslova zářili štěstím. Spokojené manželské radovánky jim však moc dlouho nevydržely.

Už před rokem Erbová Super.cz přiznala, že s Řepkou prožívají vleklou manželskou krizi. Ta prý trvá dodnes a rozvod je u tohoto temperamentního páru na spadnutí. Zda za něj může i údajná Vlaďčina nevěra s hokejistou Michalem Gulašim, ukáže až čas. Manželé spolu navíc vychovávají syna Markuse (3).

Reklama

Další články

Načítám