Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Děti ráje Genny Ciatti si vyzkoušela práci modelky. Genny se v polovině července vážně zranila. Upadla a následkem byl těžký otřes mozku, naražená krční páteř, kyčel a ruka. Tři týdny musela nosit speciální límec.

Nyní už se cítí zdravotně v pořádku a mohla se vrhnout před objektiv fotografa Jana Kvardy, který chystá na listopad výstavu, kde budou také fotky Genny prezentovány. "Jsem po úrazu už v plné pracovní formě. Zpívám, hraju, čekají mě poslední zkoušky před premiérou Dětí ráje v brněnském Bobycentru, která bude už 11. září," řekla Super.cz zpěvačka.

Focení probíhalo v Královském letohrádku v Praze. "Dostala jsem jako modelka roli "orientální čarodějky". Měla jsem na obličeji i těle úžasný bodypainting. Bylo to úžasné focení. Jen kvůli líčení jsem si nemohla nasadit ani sluneční brýle a celou cestu na focení jsem se trošku bála, že mě zastaví policisté a pošlou rovnou do Bohnic," dodala Genny, kterou poprvé můžete v Dětech ráje vidět už při veřejné generálce 10. září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám