Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Patricií Solaříkovou (35) jsme se v jeden den potkali hned dvakrát. Navštívili jsme ji v prostorách školy na pražské Rajské zahradě, kde se věnovala výuce na dětském letním uměleckém táboře. Odtamtud spěchala na setkání s kolegy ze seriálu Ulice. Jen si zaskočila se domů převléknout a umýt si vlasy.

"Stala jsem se na Ambrozii na pár dní lektorkou. Doporučila mě kamarádka Míša Doubravová. Práci s dětmi mám ráda, ale sama se na ně tedy ještě rozhodně necítím. Ale ve škole mi být nevadí, protože tu svoji už mám za sebou," smála se sympatická herečka, která se stala nedávno tetou. "Moje sestra má desetiměsíční miminko, sice je to úžasné, ale zároveň taky účinná antikoncepce," dodala.

Léto měla herečka zčásti pracovní, ale dovolenou taky zvládla. "Byla jsem s kamarády na raftech, jezdíme každý rok se spolužáky ze střední. A pak jsme byli s přítelem v Řecku. V Ulici jsme měli v červenci pauzu, teď už ale začínáme točit. Ale na začátku července jsem natáčela rozhlasovou hru," popsala nám.

Patricie, která byla mezi herečkami proslulá svým mohutným pozadím, před časem pořádně zhubla. A figuru si pořád drží, takže nehrozí, že by zase vypadala trochu jako almara. "Nějak to neřeším, nejvíc asi dělá ta hlava. Ale samozřejmě sportuju, i teď v létě. I když zrovna zmíněné rafty moc o pohybu nejsou. Jezdíme na raftech a ne na kánoích, protože se na nich dobře leží. Ale chodím pořád s pejskem, jezdím na koni, jezdím na bruslích, chodíme na volejbal, takže pohybu mám dost," vysvětlila, jak si udržuje postavu.

Reklama

Další články

Načítám