Hlavní obsah
Článek

Hudební legenda Dolly Parton v lednu oslaví sedmdesátiny, ale na pódiu předstírá, že se za několik posledních desetiletí vůbec neproměnila. Majitelka obřích ňader je totiž pravidelnou klientkou klinik plastické chirurgie, kde se snaží jít proti proudu času.

Ikonická zpěvačka se na hudební scéně pohybuje už od konce 50. let a stále se v USA těší obrovské popularitě. Na vyprodaném koncertě v Nashvillu přivedla publikum do varu, přestože se její vystoupení obešlo bez zvláštních efektů. Ty nejlákavější totiž nosí na svém hrudníku.

Dolly Parton během své show předvedla obdivuhodné kostýmy, které nejspíš odkoukala od panenek. Ty mají ovšem na rozdíl od ní velkou výhodu v tom, že jsou celé vyrobeny ze syntetického materiálu, takže nestárnou.

Veteránka country žánru má velmi specifický vkus, což dokázala v duhových šatech i outfitu, v němž vypadala jako herečka z pornoparodie na americké westerny. Dolly se snaží zdůraznit, že má stále atraktivní postavu, ale s její tváří je to podstatně slabší. Zpěvaččina snaha vypadat mladě za každou cenu vyústila ve fázi, kdy připomíná oživlou nafukovací pannu ze sex shopu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám