Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Kláru Cibulkovou známe až z poslední doby, stala se součástí týmu seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde hraje postavu lékařky Andrey Blechové. Na setkání s televizními kolegy už nám ale ukázala i svoje děti, které s sebou vzala na pláž Žlutých lázní.

"Je pravda, že mi Ordinace změnila život, zejména co se týče času. Toho zabrala hodně. Je to práce, na kterou si ale rozhodně nemůžu stěžovat. A přinesla mi i zájem diváků v tom, že mne začali poznávat i na ulici a klasicky mě oslovují doktorko Blechová," řekla Super.cz.

Stejně jako další představitele lékařů ji žádají i o pomoc se zdravotními problémy. "Chtějí třeba pomoct ošetřit. Co bylo v mých silách, tak jsem pomohla, a na zbytek jsem zavolala odborníka. Například jsem teď byla v bazénu a tam omdlela jedna stará paní. Tak jsem ji plavčíkovi pomohla vytáhnout na břeh. Ale pak už jsem volala odborníka, protože byla bez sebe. Ale to bych udělala, i kdybych nebyla doktorka z televize," vyprávěla.

A jak vnímají náhle slavnou maminku její děti? "Doma mne v televizi nevidí, protože ji nemáme. Vidí ji jen u babičky, a to už by stejně měly spát kvůli škole. Ale zpočátku si nedokázaly srovnat, proč mne lidé na ulici oslovují paní doktorko. Teď už to berou jako samozřejmost a je to práce," míní a potomky ani nechce vést k herectví. "Ráda bych je od toho zatím uchránila," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám