Hlavní obsah
Článek

Účastnice poslední řady Hlasu a objev roku Českého slavíka, autorka a zpěvačka Elis, vždy tvrdila, že nechce psát prvoplánové písně o lásce. Vše se však změnilo v okamžiku, kdy se bezhlavě zamilovala do jednoho zahraničního hudebníka a začala s ním intenzivně randit. „Vím, že zpívat o lásce je svým způsobem klišé, ale když se člověk zamiluje, nedokáže myslet na nic jiného než na toho druhého,“ říká Elis a jedním dechem dodává, že láska má tisíc podob a ona tu svou první vtiskla do nového letního singlu Unbelievable.

Na písni pracovala s rapperem Hi-Defem a  producentem Madskillem, který spolupracuje s takovými umělci, jako je Rytmus, Majk Spirit, Dara Rolins (51).

Na otázku, proč je píseň v angličtině, má Elis okamžitou odpověď. „Moje první láska neuměla česky a já zažila lásku v angličtině, navíc bylo krásné propojit hudbu, angličtinu a lásku v jedné písni."

Elis nyní usilovně koncertuje a věří, že byť je v současnosti opět single, do písně Unbelievable se podařilo patřičně dostat všechny slasti i strasti první opravdové lásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám